Hiroshi Fujiwara: Fragment, #2

59,95

Slechts 2 resterend op voorraad

klantenservice

Chat met
experts

verzending

Snelle
verzending

veiligbetalen

Veilig
afrekenen

aanbevolen

Aanbevolen
door 97%

De voortdurende avonturen van Hiroshi Fujiwara, ‘godfather of streetwear’.

  • Formaat: Hardback
  • Formaat: 223 x 280 mm (8 3/4 x 11 inch)
  • Pagina’s: 256 pp
  • ISBN: 9780847868711

De voortdurende avonturen van Hiroshi Fujiwara, ‘godfather of streetwear’.

Hiroshi Fujiwara domineert de broeikasomgeving van Harajuku, het straatmode- en cultuurdistrict van Tokio, en wordt over de hele wereld erkend als een pionier op het gebied van streetwear, muziek en kunst en is de ultieme scheidsrechter van cool. Fujiwara staat internationaal bekend als een van de grondleggers van de Tokyo-scene in de jaren 90 en oefent een onevenredige invloed uit op de hedendaagse designcultuur. Met recente en zeer succesvolle samenwerkingen met Louis Vuitton en Moncler, en met zijn steunpilaar bij Nike en Medicom, verfijnt Fujiwara een esthetiek die is ondergedompeld in punk-, hiphop- en skatecultuur en vertaalt deze in pure luxe.

Fujiwara, een muzikant en producer die oorspronkelijk uit het westen van Japan komt, is een van de meest productieve sneakerontwerpers en zijn kicks blijven enkele van de meest gewilde verzamelobjecten. Naast zijn zeer zichtbare en langdurige samenwerkingen met grote westerse merken, heeft hij lange associaties met Japanse disruptors zoals Jun Takahashi van Undercover en is hij hoofd van het in Tokio gevestigde Fragment Design.
Dit boek beschrijft zijn heerschappij als de arbiter van hip gedurende meer dan dertig jaar, en presenteert zijn huidige preoccupaties, met hoofdstukken over zijn zeer gewilde kunstwerken en grafische afbeeldingen, sneakers, productontwerp en samengestelde persoonlijke bezittingen, waardoor lezers een uniek kijkje krijgen in een van de meest invloedrijke smaakmakers van onze tijd.

Over de auteur
Hiroshi Fujiwara is een Japanse muzikant, producer en ontwerper.

Specificaties:

Formaat: Hardback
Formaat: 223 x 280 mm (8 3/4 x 11 inch)
Pagina’s: 256 pp
ISBN: 9780847868711

V & A

Er zijn nog geen vragen

Stel een vraag

Je vraag wordt beantwoord door een winkelvertegenwoordiger of andere klanten.

Bedankt voor je vraag!

Je vraag is ontvangen en wordt binnenkort beantwoord. Dien dezelfde vraag niet opnieuw in.

Fout

Warning

Er is een fout opgetreden bij het opslaan van je vraag. Meld het aan de sitebeheerder. Extra informatie:

Voeg een antwoord toe

Bedankt voor je antwoord!

Je antwoord is goed ontvangen en zal spoedig worden gepubliceerd. Voer geen nieuw antwoord in.

Fout

Warning

Er is een fout opgetreden bij het opslaan van je antwoord. Meld het aan de sitebeheerder. Aanvullende informatie:

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling binnen is?

Alle bestellingen binnen Nederland en België worden met PostNL verzonden, mits anders aangegeven. In bijna alle gevallen duurt het 1 à 3 werkdagen voor het pakketje op bestemming aankomt met PostNL. De opslagdozen duren 3 à 5 werkdagen.

Hoe word mijn pakket verzonden?

PostNL pakketten worden verzonden met track & trace, hier ontvang je een e-mail over wanneer je pakket verzonden is. Verder is het zo dat jouw bestelling afgeleverd kan worden bij de buren. Als je dit niet wilt kan je ervoor kiezen om het alleen op jouw adres afgeleverd te laten worden. Dit kies je tijdens het afrekenen.

Voor verdere informatie met betrekking tot levertijden verwijzen we je naar PostNL met je track & trace code. Deze heb je via de e-mail ontvangen.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten binnen Nederland zijn standaard € 5,95. De meeste bestellingen boven de € 70,00 worden gratis verzonden binnen Nederland! Er zijn een aantal uitzonderingen op deze regel waaronder de opslagdozen en gepersonaliseerde items.

Voor alle opslagdozen zijn de verzendkosten anders in verband met het formaat van de dozen. Tijdens het afrekenen krijg je de exacte kosten aangegeven.

Voor alle internationale bestellingen krijg je tijdens het afrekenproces direct inzicht in de verzendkosten. Je kunt ook contact met ons opnemen via de chat.

REVIEWS

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login