Veters

Nieuwe veters nodig voor je sneakers?

Bij Sneaker Essentials hebben we een fantastische collectie veters die jouw kicks weer een frisse look geven. Onze veters zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Of je nu je beschadigde veters wilt vervangen of gewoon op zoek bent naar een nieuwe stijl, wij hebben de perfecte match voor jouw sneakers!

Onze bestsellers

Ideaal voor al je lage en hoge sneakers zoals Nike Air Max 1, Nike Dunks, Air Jordans en New Balance sneakers!

You're different in clean sneakers.

Blauwe veters

 Platte en ovale veters in meerdere maten​

Gratis bezorgd boven €70 (NL)/ €140 (BE)*

Groene veters

 Platte en ovale veters in meerdere maten​

De beste 8mm veters in de sneakergame

Rode, oranje en bruine veters

Ideaal voor al je lage en hoge sneakers zoals Nike Air Max 1, Nike Dunks, Air Jordans en New Balance sneakers!

Bestel meer dan 2 paar veters en pak korting!

Roze en paarse veters

Ideaal voor al je lage en hoge sneakers zoals Nike Air Max 1, Nike Dunks, Air Jordans en New Balance sneakers!

Gratis goodies zoals stickers en onderzetters!

Waarom kiezen voor Sneaker Essentials veters:

  • Personalisatie: Nieuwe veters geven jouw de mogelijkheid om jouw sneakers uniek te maken en een statement te maken. Een ander kleur veter kan jouw een compleet nieuwe look geven!
  • Upgrade en refresh: Geef je sneakers een frisse uitstraling en upgrade de look met onze hoogwaardige veters. Vergeet versleten en uitgelubberde veters, vernieuw ze en laat je sneakers weer stralen!
  • Herstel of Restauratie: Voor de sneakerliefhebbers hebben we veters die perfect passen bij OG sneakers. Nieuwe veters die matchen met het origineel helpen jouw die authentieke look te herstellen.
  • Gepersonaliseerd Cadeau: Verras elk sneakerhead met een uniek en betaalbaar cadeau. Onze veters zijn niet alleen stijlvol, maar ook een geweldige manier om iemand te laten zien dat je om hen geeft.
  • Thema-Looks: Of je nu een speciaal evenement hebt of gewoon je stijl wilt laten zien, wij hebben veters die bij elke gelegenheid passen. Kies uit feestelijke kleuren en nog veel meer!

Welke lengte moet je kiezen?

Voor de meeste lage sneakers raden we veters van 120 cm aan. Als je twijfelt, meet dan gewoon de lengte van je huidige veters op. Kies 20 cm korter als je een kleinere maat hebt dan EU 38,5 of gewoon niet graag je veters strikt. Ga voor 20 cm extra als je maat EU 46 of groter draagt.

Goed om te weten over de Sneaker Esentials veters.

  • Onze flats zijn 8mm breed, zoals de meeste Nike veters. Ze passen in de meeste populaire sneakers van dit moment.
  • Onze veters worden geleverd per paar en zijn verpakt in een mooi doosje met kijkvenster.
  • De veters worden via briefpost verstuurd, gezien ze makkelijk door de meeste brievenbussen passen. Naarmate je er meer besteld veranderen de verzendopties.
  • Hoe meer veters je besteld, hoe meer korting je krijgt! Dat is toch altijd mooi meegenomen.

Wacht niet langer, geef je sneakers de upgrade die ze verdienen met onze hoogwaardige en stijlvolle veters. Bestel nu en laat je kicks stralen als nooit tevoren!

Alles wat je nodig hebt voor je sneakers.

Sneaker Essentials biedt alles wat je nodig hebt om je sneakers te verzorgen, beschermen en personaliseren. Of je nou je sneakers wil schoonmaken, beschermen of customizen, we hebben alles wat daarvoor nodig is.

Ook aan lifestyle accessoires bieden we een divers assortiment om jou te voorzien van alles omtrent de sneaker Culture. We hebben diverse vloerkleden, bieden de optie aan om unieke vloerkleden te maken, maar hebben ook sneaker magazines en boeken en tassen in ons assortiment.

Kortom, van schoonmaakproducten tot lifestyle accessoires, ons assortiment is het grootste en meest uitgebreide op de Europese markt.

Onze missie is om de bestemming te zijn voor sneakerliefhebbers die hun game willen verbeteren en hun individualiteit willen uiten. Ontdek de mogelijkheden op onze webshop en til je sneakers naar een hoger niveau!