Customizen

Alles wat je nodig hebt om je sneakers te customizen.

Heb je een vaste hand om je eigen sneakers te customizen? Geef je sneakers een nieuwe look of pas ze op subtiele wijze aan en val op met je nieuwe creaties! Je kunt uiteraard ook proberen je sneakers te herstellen tot de originele vorm. We hebben hier alles wat je nodig hebt!

Voorbehandeling

Een goed begin is het halve werk! 

You're different in custom sneakers.

Leerverf

We hebben meer dan 200  kleuren op voorraad. We hebben ze onderverdeeld in verschillende categorieën voor je.

Standaard leerverf (133)

Neon leerverf (19)

Metallic en Parelmoer leerverf (19)

Glitterlites leerverf (18)

Collector Edition leerverf (29)

Meer dan 200 kleuren beschikbaar!

Verftoevoegingen

Met de verftoevoegingen maak je leerverf geschikt voor andere materialen.

Kant en klare kits

Geen idee wat je nodig hebt? Neem dan gewoon een kant en klare kit.

Alles wat je nodig hebt voor je sneakers.

Sneaker Essentials biedt alles wat je nodig hebt om je sneakers te verzorgen, beschermen en personaliseren. Of je nou je sneakers wil schoonmaken, beschermen of customizen, we hebben alles wat daarvoor nodig is.

Ook aan lifestyle accessoires bieden we een divers assortiment om jou te voorzien van alles omtrent de sneaker Culture. We hebben diverse vloerkleden, bieden de optie aan om unieke vloerkleden te maken, maar hebben ook sneaker magazines en boeken en tassen in ons assortiment.

Kortom, van schoonmaakproducten tot lifestyle accessoires, ons assortiment is het grootste en meest uitgebreide op de Europese markt.

Onze missie is om de bestemming te zijn voor sneakerliefhebbers die hun game willen verbeteren en hun individualiteit willen uiten. Ontdek de mogelijkheden op onze webshop en til je sneakers naar een hoger niveau!