Liquid Kicks Top Coats – Intercoat layer builder

17,5027,50

118ml
59ml

Chat met
experts

Snelle
verzending

Veilig
afrekenen

Aanbevolen
door 97%

Gebruik de intercoat layer builder van Liquid Kicks om bloeding tussen verschillende verflagen te blokkeren

  • Inhoud: 59ml
  • Te gebruiken op o.a. leer en nepleer
  • Gebruik het in combinatie met stencils en voorkom bloedingen!
  • Voor geavanceerde customizers

Liquid Kicks Top Coats zijn lederen top coats oftewel finishers van de hoogste kwaliteit in de branche!

De top coats van Liquid Kicks zijn ontworpen om jouw kunstwerk op verschillende ondergronden te beschermen, zoals leer, vinyl, pvc, canvas, katoen en zijde. De top coats zijn extreem krasvast, UV-bestendig, waterdicht en chemisch bestendig. LK Top Coats geven je de mogelijkheid om je op maat gemaakte leer-, canvas- en vinylproducten de wereld in te sturen met het vertrouwen dat ze niet zullen bladderen, barsten of vervagen en dat ze er altijd goed uit zullen zien.

Liquid Kicks Top Coats Technisch gegevensblad

LK Intercoat is een watergedragen acrylcoating die is gemaakt om chemische reacties en bloeding tussen verflagen te blokkeren. De intercoat layer gebruik je vlak voordat je details gaat aanbrengen. Gebruik 2 lagen van de intercoat layer builder en ga vervolgens aan de slag. De onderlaag zal beschermd worden omdat de intercoat layer builder een barriere vormt. Het geeft je de mogelijkheid om onbezorgd te verven. Het is compatibel met verven op basis van oplosmiddelen, dus dit product kan in veel toepassingen worden gebruikt!

Voorbereiding

Alle verflagen onder de Intercoat MOETEN VOLLEDIG DROOG ZIJN alvorens Intercoat aan te brengen. Verwijder al het stof voordat je het aanbrengt. Dit product is NIET te gebruiken als primer.

Toepassing

Breng de Intercoat in twee tot drie lagen aan met een airbrush of een zacht penseel. Begin met een lichte laag. Droog deze snel na het aanbrengen met een föhn tot het oppervlak droog is. GEBRUIK GEEN WARMTEPISTOOL, dit kan de Intercoat verbranden. Voordat je de volgende laag aanbrengt, moet je ervoor zorgen dat het oppervlak koel aanvoelt.

Breng de tweede laag aan als een medium natte laag en droog deze vervolgens snel met een haardroger. Het aanbrengen van een derde laag wordt alleen aanbevolen als je niet van plan bent om nog meer verflagen toe te voegen of als je verwacht om zwaar te wissen.

Toepassing met stencils

Intercoat is ook bedoeld voor extreem schoon sjabloneren. Gebruik van Intercoat na het aanbrengen van een stencil zal stencilproblemen zoals optillen en bloeden aanzienlijk verminderen.

  • Om als stencilblocker te gebruiken, breng je stencils aan op een volledig voorbereid en gedroogd oppervlak.
  • Zorg ervoor dat het sjabloon volledig plat ligt zonder luchtbellen en breng vervolgens twee zeer lichte lagen Intercoat aan en laat 10 minuten aan de lucht drogen.
  • Breng kleuren aan op gestencilde gebieden en laat drogen.
  • Verwijder het sjabloon en breng nog een dunne laag Intercoat aan om de verfrand te smelten, zodat er geen hoge randen van de tape komen.

Coatings omzetten

In sommige situaties moet de verf sterker zijn dan hij is gemaakt. Bepaalde inkten hebben een bindmiddel dat te zwak is om op flexibele oppervlakken te worden gebruikt. Om de sterkte van de inkt te vergroten, voeg 1 tot 3 druppels intercoat toe aan 10 druppels inkt, meng en spuit. Compatibel met alle verven op waterbasis.

Mengpreventie

De chemie van de Intercoat layer builder zorgt ervoor dat deze snel kan drogen en een barrière vormt tussen verven die normaal samen zouden mengen veroorzaken. Voorbeeld: lichtroze en wit. Intercoat is niet-reactief en zal ervoor zorgen dat de meeste kleurstoffen en verven de volgende laag niet aantasten. Twee of drie lichte lagen zijn vereist.

Intercoat bevat geen UV-blokkers en is niet zo flexibel of krasvast als onze topcoats. Het mag niet als toplaag worden gebruikt.

V & A

Er zijn nog geen vragen

Stel een vraag

Je vraag wordt beantwoord door een winkelvertegenwoordiger of andere klanten.

Bedankt voor je vraag!

Je vraag is ontvangen en wordt binnenkort beantwoord. Dien dezelfde vraag niet opnieuw in.

Fout

Warning

Er is een fout opgetreden bij het opslaan van je vraag. Meld het aan de sitebeheerder. Extra informatie:

Voeg een antwoord toe

Bedankt voor je antwoord!

Je antwoord is goed ontvangen en zal spoedig worden gepubliceerd. Voer geen nieuw antwoord in.

Fout

Warning

Er is een fout opgetreden bij het opslaan van je antwoord. Meld het aan de sitebeheerder. Aanvullende informatie:

Liquid Kicks brengt je een van de meest geprezen finishers voor leren sneakers. De kwaliteit is ongekend en brengt jouw customs naar een next level! De top coats van Liquid Kicks zijn ontworpen om jouw kunstwerk op verschillende ondergronden te beschermen, zoals leer, vinyl, pvc, canvas, katoen en zijde. De top coats zijn extreem krasvast, UV-bestendig, waterdicht en chemisch bestendig. LK Top Coats geven je de mogelijkheid om je op maat gemaakte leer-, canvas- en vinylproducten de wereld in te sturen met het vertrouwen dat ze niet zullen bladderen, barsten of vervagen en dat ze er altijd goed uit zullen zien.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling binnen is?

Alle bestellingen binnen Nederland en België worden met PostNL verzonden, mits anders aangegeven. In bijna alle gevallen duurt het 1 à 3 werkdagen voor het pakketje op bestemming aankomt met PostNL. De opslagdozen duren 3 à 5 werkdagen.

Hoe word mijn pakket verzonden?

PostNL pakketten worden verzonden met track & trace, hier ontvang je een e-mail over wanneer je pakket verzonden is. Verder is het zo dat jouw bestelling afgeleverd kan worden bij de buren. Als je dit niet wilt kan je ervoor kiezen om het alleen op jouw adres afgeleverd te laten worden. Dit kies je tijdens het afrekenen.

Voor verdere informatie met betrekking tot levertijden verwijzen we je naar PostNL met je track & trace code. Deze heb je via de e-mail ontvangen.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten binnen Nederland zijn standaard € 5,95. De meeste bestellingen boven de € 70,00 worden gratis verzonden binnen Nederland! Er zijn een aantal uitzonderingen op deze regel waaronder de opslagdozen en gepersonaliseerde items.

Voor alle opslagdozen zijn de verzendkosten anders in verband met het formaat van de dozen. Tijdens het afrekenen krijg je de exacte kosten aangegeven.

Voor alle internationale bestellingen krijg je tijdens het afrekenproces direct inzicht in de verzendkosten. Je kunt ook contact met ons opnemen via de chat.

REVIEWS

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Liquid Kicks Top Coats – Intercoat layer builder” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *