Hoe gebruik je de Crep Protect Cure Cleaning kit? Een stap-voor-stap handleiding

De Cure Cleaning Kit is jouw ultieme partner als het gaat om het fris en schoon houden van je sneakers. De combinatie van natuurlijke reinigingsmiddelen en hoogwaardige borstel en microvezeldoek zorgt ervoor dat jouw schoenen er keer op keer weer als nieuw uitzien. Hier volgt een eenvoudige stap-voor-stap handleiding voor het gebruik van de kit.

Stap 1: Voorbereiding 

Vul een ruime kom met lauw tot warm water. Het is belangrijk dat het water niet te heet is om schade aan je sneakers te voorkomen. Zorg dat je voldoende water hebt om de reinigingsprocedure volledig uit te voeren.

Stap 2: Aanbrengen van de Crep Protect Cure

Dompel de borstel eerst onder in het water en druppel vervolgens een consistente hoeveelheid van Crep Protect Cure op de borstel. Dit zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van het product tijdens het borstelen.

Stap 3: Borstel Voorbereiden

Dompel de borstel opnieuw in de kom met water om de het licht te verdunnen. Schud vervolgens het overtollige water voorzichtig van de borstel, vooral als je suède of andere gevoelige materialen gaat behandelen.

Stap 4: Het Reinigingsproces

Begin met het borstelen van je sneakers in een zachte, roterende beweging. Dit creëert schuim, dat helpt om vuil en vlekken los te maken. Voor suède of delicate materialen, wees extra voorzichtig en zorg voor minimaal schuim.

Stap 5: Afvegen en checken

Gebruik het meegeleverde microvezeldoekje om het schuim en losgemaakt vuil voorzichtig van je sneakers te vegen. Beweeg in cirkelvormige bewegingen om ervoor te zorgen dat het materiaal van de schoen intact blijft en zijn originele textuur behoudt.

Stap 6: Herhalen en Drogen

Check je sneakers. Als er nog steeds vlekken of vuil aanwezig zijn, herhaal dan de bovenstaande stappen. Eenmaal tevreden, plaats je de sneakers op een goed geventileerde plek en laat je ze ten minste 24 uur drogen om het beste resultaat te garanderen.

Crep Protect Cure

VEELGESTELDE VRAGEN

Met één flesje van 100ml kun je tot wel 50 paar sneakers reinigen, afhankelijk van hoe vuil ze zijn.

Ja, na jarenlang onderzoek hebben we een borstel ontwikkeld die veilig is voor alle schoenmaterialen.

Ja, maar gebruik minimale water en borstel voorzichtig. Bij gekleurd suède kan kleurverloop optreden, dus vermijd te veel vocht.

De oplossing bestaat voor 98% uit natuurlijke ingrediënten, zoals kokos, jojoba en water.

Ja, na het reinigen van eerder beschermde sneakers is het raadzaam om ze opnieuw in te spuiten met Crep Protect Spray om de beschermende laag te herstellen.

Absoluut! Na het reinigen van je sneakers met de Cure Cleaning Kit, kun je ze inspuiten met de Crep Protect Spray om ze te beschermen tegen vocht en vuil.

De Crep Protect Wipes zijn bedoeld voor snelle touch-ups. Als je op zoek bent naar een grondige reiniging, dan is de Cure Cleaning Kit de beste keuze.