Future Now: Virtual Sneakers to Cutting-Edge Kicks

54,95

Op voorraad

klantenservice

Chat met
experts

verzending

Snelle
verzending

veiligbetalen

Veilig
afrekenen

aanbevolen

Aanbevolen
door 97%

Schoenontwerp verlegt de grenzen van wat mogelijk is in zowel de echte als de virtuele wereld door middel van ultramoderne technologieën, baanbrekende materialen en nieuwe en innovatieve manieren om na te denken over wat een schoen kan zijn.

  • Formaat: hardback
  • Trimmaat: 271 x 233 mm (10.7 x 9.2 inch)
  • Pagina’s: 224 pp
  • ISBN: 9780847871223

Schoenontwerp verlegt de grenzen van wat mogelijk is in zowel de echte als de virtuele wereld door middel van ultramoderne technologieën, baanbrekende materialen en nieuwe en innovatieve manieren om na te denken over wat een schoen kan zijn.

Nieuwe manieren van maken en innovaties in materialen inspireren schoenontwerpers om uit te dagen hoe schoenen eruit kunnen zien en aanvoelen. Dit boek onderzoekt de meest futuristische schoenenontwerpen van vandaag, van het gebruik van nieuwe technologieën zoals 3D-printen en slimme technologie tot de uitvinding van duurzame materialen, waaronder ‘leer’ gemaakt van paddenstoelen en zolen gemaakt van teruggewonnen plastic uit de oceaan. Het onderzoekt ook het ontwerp van schoenen in de virtuele wereld waar naleving van zaken als comfort en zwaartekracht geen rol meer spelen. Het belang van sneakers in games als Grand Theft Auto en Fortnite wordt onderzocht, evenals het nieuwe enthousiasme voor collectable non-fungible token (NFT) sneakers die voor tienduizenden dollars worden gekocht voor een enkel paar.

Diepte-interviews met hedendaagse ontwerpers, waaronder Iris van Herpen, het team van RTFKT, Steven Smith, Eric Avar, Alexander Taylor en meer, allemaal uitgevoerd door de auteur, duiken diep in het creatieve proces, de invloeden en de toekomst van schoendesign. De introductie biedt een overzicht van geweldige schoeneninnovaties uit het verleden die ons een stap voor hebben gehouden.

Over de auteur
Elizabeth Semmelhack is een veelgeprezen schoenenhistoricus en directeur en senior curator van het Bata Shoe Museum.

Specificaties

Formaat: hardback
Trimmaat: 271 x 233 mm (10.7 x 9.2 inch)
Pagina’s: 224 pp
ISBN: 9780847871223

V & A

Er zijn nog geen vragen

Stel een vraag

Je vraag wordt beantwoord door een winkelvertegenwoordiger of andere klanten.

Bedankt voor je vraag!

Je vraag is ontvangen en wordt binnenkort beantwoord. Dien dezelfde vraag niet opnieuw in.

Fout

Warning

Er is een fout opgetreden bij het opslaan van je vraag. Meld het aan de sitebeheerder. Extra informatie:

Voeg een antwoord toe

Bedankt voor je antwoord!

Je antwoord is goed ontvangen en zal spoedig worden gepubliceerd. Voer geen nieuw antwoord in.

Fout

Warning

Er is een fout opgetreden bij het opslaan van je antwoord. Meld het aan de sitebeheerder. Aanvullende informatie:

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling binnen is?

Alle bestellingen binnen Nederland en België worden met PostNL verzonden, mits anders aangegeven. In bijna alle gevallen duurt het 1 à 3 werkdagen voor het pakketje op bestemming aankomt met PostNL. De opslagdozen duren 3 à 5 werkdagen.

Hoe word mijn pakket verzonden?

PostNL pakketten worden verzonden met track & trace, hier ontvang je een e-mail over wanneer je pakket verzonden is. Verder is het zo dat jouw bestelling afgeleverd kan worden bij de buren. Als je dit niet wilt kan je ervoor kiezen om het alleen op jouw adres afgeleverd te laten worden. Dit kies je tijdens het afrekenen.

Voor verdere informatie met betrekking tot levertijden verwijzen we je naar PostNL met je track & trace code. Deze heb je via de e-mail ontvangen.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten binnen Nederland zijn standaard € 5,95. De meeste bestellingen boven de € 70,00 worden gratis verzonden binnen Nederland! Er zijn een aantal uitzonderingen op deze regel waaronder de opslagdozen en gepersonaliseerde items.

Voor alle opslagdozen zijn de verzendkosten anders in verband met het formaat van de dozen. Tijdens het afrekenen krijg je de exacte kosten aangegeven.

Voor alle internationale bestellingen krijg je tijdens het afrekenproces direct inzicht in de verzendkosten. Je kunt ook contact met ons opnemen via de chat.

REVIEWS

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login