#storeyourkicks
Sneakers

#storeyourkicks!

@Ginneynoa van onatah-clothing.com heeft een blogpost geschreven over hoe zij haar schoenen opbergt en hoe anderen dat ook doen! Elk liefhebber herkent de dilemma wel, laat ik ze in dozen, plaats ik ze op een rek of doe ik het anders?

We hebben het genoegen om deze blogpost ook met jullie te delen! Hieronder vindt je de verschillende manieren waarop een aantal sneakerliefhebbers hun schoenen opbergen. Thanks Ginney voor het verzamelen van deze foto’s!

We trappen af met Ginneynoa haar top 3 favoriete manieren om sneakers op te bergen.

  1. Op planken, vooral witte planken tegen een witte muur of zwarte planken tegen een zwarte muur zijn het mooist. De planken die ik heb zijn van de Ikea, ze hebben er gigantisch veel!
  2. In zwarte dozen met kleine foto’s aan de voorkant met de naam en maat vermeld. Ik wou dit een tijd terug doen, maar ik was vergeten hoeveel dozen ik nodig had. Achteraf gezien was het toch niet zo’n goed idee omdat mijn kamer niet de grootste is. Misschien is het wat voor de toekomst.
  3. In een schoenenrek. Mijn broer heeft zijn sneakers op een zilveren rek, maar het vangt veel stof dus ik heb liever een rek die gesloten is aan beide zijden. Ikea heeft veel verschillende rekken.
Instagram: @ginneynoa  | Op witte planken tegen een witte muur aan.
Instagram: @moessa_ | Moessa bergt zijn schoenen op twee manieren op.
Instagram: @sillysire | Op planken, maar de sneakers zijn anders geplaatst! Heel dope!
Instagram: @poupoulossos | drie verschillende manieren, namelijk: planken, dozen en een vitrinekast.
 Instagram: @dhrschoemaker | Dozen en een vierkante kast, deze zijn ook beschikbaar bij de Ikea.
 Instagram: @Fammvb | Zij heeft haar sneakers in dozen op een kast.
Deze foto is via Google gevonden. Zo bewaren de meeste sneakerliefhebbers hun schoenen, geweldig!
Dit is er nog een van Google. Laten we het erop houden dat smaken verschillen..

Naar aanleiding van deze blogpost houden wij samen met @ginneynoa een giveaway! We geven een Krate and Co sneakerbox weg en het enige wat je hoeft te doen is het volgende: