SNEAKER LAB

THE FUTURE OF SNEAKER CARE

Sneakerlab Logo
5 C0B45F0B F0D9 4Ffa A94B 022Dc89D8Faf.png
Custom Resized 81Aeee21 64Fd 40Cb A5B1 46A86A7308B7.Jpg
Sneakers Beschermen
OVER

SNEAKER LAB

THE FUTURE OF SNEAKER CARE

Sneaker LAB is gebouwd op een groene filosofie en is er trots op alles wat ze doen te verbeteren door de impact te verminderen en milieuvriendelijk te zijn. Dit maakt deel uit van de Sneaker LAB missie.

Ze zijn officieel Green Tag-gecertificeerd, een van 's werelds meest robuuste, vertrouwde en algemeen erkende ecolabels. De 100% biologisch afbreekbare oplossingen en recyclebare verpakkingen zijn onafhankelijk getest en Green Tag-gecertificeerd.

Ze hebben inspiratie opgedaan van de natuur en gebruikt  dezelfde nuttige bacteriën die worden gebruikt om organisch afval biologisch af te breken om hunn reinigingsformule te creëren. Deze biotechnologie reinigt op microscopisch niveau en blijft lang na het aanbrengen werken, waardoor je sneakers langer schoon blijven.

Custom Resized 2Ed1F3B0 3A76 44A0 9F12 4289033F644C
OVER

SNEAKER ESSENTIALS

Sneaker Essentials biedt alles wat je nodig hebt om je sneakers te verzorgen, beschermen en personaliseren. Van schoonmaakproducten tot lifestyle accessoires, ons assortiment is het grootste en meest innovatieve op de markt.

Onze missie is om de bestemming te zijn voor sneakerliefhebbers die hun game willen verbeteren en hun individualiteit willen uiten. Ontdek de mogelijkheden op onze webshop en til je sneakers naar een hoger niveau!

Sneakerness

VEELGESTELDE VRAGEN

Sneaker LAB gaat over de toekomst van sneakerverzorging. De producten zijn milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar en de verpakkingen zijn recyclebaar.

Sneaker LAB is een van de enige merken voor sneakeronderhoud die Green Tag-gecertificeerd zijn (Global Green Tag is het meest vertrouwde, wereldwijd erkende ecolabel).

De producten zijn gemaakt van biotechnologische oplossingen (in plaats van agressieve chemicaliën) die je sneakers tot 3 dagen na het aanbrengen op microscopisch niveau reinigen en beschermen. Teruggeven is ook belangrijk voor Sneaker LAB, daarom werken ze samen met groene initiatieven en gemeenschapsprojecten over de hele wereld.

Dit hangt grotendeels af van hoe vuil de sneakers zijn en of ze eerst zijn behandeld met een fles van de Sneaker LAB Sneaker Protector. Gemiddeld levert een fles Sneaker LAB Sneaker Cleaner (50ml/1.7 Fl oz) 250 verstuivingen. We raden 5-10 sprays per sneaker aan, per reiniging.

De Leather Care en Leather Wipes van Sneaker LAB kunnen alleen op leer worden gebruikt. De rest van de Sneaker LAB producten zijn veilig te gebruiken op de meeste materialen, waaronder canvas, nubuck, mesh, suède en leer. Hoewel de Sneaker Wipes, Sneaker Cleaner, Sneaker Protector en Odor Protector met succes hebben getest op tientallen materialen, raden we je aan om voor gebruik een spottest uit te voeren op een klein deel van de sneaker.

Houd je nieuwe sneakers fris door Sneaker Protector en/of Leather Care aan te brengen om ze te beschermen. De formule helpt het materiaal te beschermen en te versterken, vlekken te voorkomen en maakt het schoonmaken in de toekomst een stuk eenvoudiger. Om oudere of vuile sneakers een beetje liefde te geven, begin je met Sneaker Cleaner en eindig je met de Sneaker Protector en Odor Protector. Gebruik de Sneaker Wipes en Leather Wipes om je sneakers respectievelijk schoon en beschermd te houden terwijl je onderweg bent.

Absoluut! We raden aan om Sneaker Protector op nieuwe sneakers te gebruiken om ze er fris en vlekvrij uit te laten zien. Leather Care doet hetzelfde voor leren sneakers.

Spray elke sneaker 5-10 keer, afhankelijk van hoe vuil ze zijn, en laat de oplossing minimaal 2 minuten intrekken. Dompel de Premium Brush in een kom met schoon water en borstel tot de oplossing schuimt. (NB. Gebruik geen water op suède). Veeg na het poetsen je sneakers af met de superabsorberende microvezeldoek om overtollige oplossing en/of vuil te verwijderen.

Bescherm je sneakers tegen lichte vlekken door een onzichtbare vuilafstotende barrière te creëren met de Sneaker LAB Protector. Om aan te brengen, houd je de fles op ongeveer 15 cm afstand van je sneakers en spray je 5-10 keer om de hele sneaker te bedekken. Voor leren sneakers: breng een kleine hoeveelheid Leather Care aan op de Microfiber Towel en wrijf het in een cirkelvormige beweging in je sneakers. Dit hydrateert en beschermt het leer om de levensduur van je sneakers te verlengen.

Sneaker LAB Odor Protector werkt het beste wanneer deze aan het eind van de dag wordt gebruikt en wanneer de sneakers een nacht aan de lucht worden gelaten. Dit geeft de geurverwijderende bacteriën de tijd om echt te werken. Spray de binnenzool en de binnenkant van elke sneaker meerdere keren in en laat minimaal 15 minuten drogen.

De handige doekjes zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat je sneakers er onderweg fris uitzien tussen de schoonmaakbeurten door. De Sneaker LAB  Sneaker Wipes en Leather Wipes bevatten dezelfde oplossingen als in respectievelijk de Sneaker Cleaner en Leather Carevan Sneaker LAB. Gebruik de Sneaker Wipes om onderweg schoon te maken en gebruik de Leather Wipes om je leren sneakers snel te behandelen om ze te beschermen en te voeden.