Hoe gebruik je de Jason Markk Premium Cleaner? Een stap-voor-stap handleiding

Schone sneakers zijn essentieel voor elke sneakerliefhebber. Met de Jason Markk Premium Deep Cleaner en Jason Markk Ready to Use Foam zorg je ervoor dat je sneakers er altijd tiptop uitzien. Deze instructies helpen je stap voor stap door het reinigingsproces.

Stap 1: Voorbereiding 

Begin met het voorbereiden van je sneakers voor de schoonmaak. Haal de veters eruit en gebruik een zachte borstel om los vuil en stof van de sneakers te verwijderen. Dit is een belangrijke stap omdat het helpt om te voorkomen dat vuil zich verder verspreidt tijdens het reinigingsproces.

Stap 2a: Aanbrengen van de Jason Markk Premium Deep Cleaner

Maak een borstel licht vochtig met water. Breng vervolgens een kleine hoeveelheid Jason Markk Premium Deep Cleaner aan op de borstel. Gebruik de borstel om de sneakers zachtjes te schrobben, waarbij je de borstel in cirkelvormige bewegingen beweegt. Dit helpt om het schoonmaakmiddel diep in de stof van de sneaker te laten doordringen en zorgt voor een effectieve verwijdering van ingesloten vuil.

Stap 2b: Aanbrengen van de Jason Markk Premium Ready To Use Foam

Schud de fles Ready to Use Foam goed voor gebruik. Dit zorgt ervoor dat het schuim geactiveerd wordt. Spuit het schuim rechtstreeks op de sneaker of op de borstel. Borstel de sneakers opnieuw met zachte, cirkelvormige bewegingen. Besteed extra aandacht aan plekken waar hardnekkige vlekken zitten. Het schuim helpt om deze vlekken los te maken en te verwijderen.

Stap 3: Reinigen en afvegen

Na het borstelen van de sneakers met schuim, gebruik je een schone microvezeldoek om het schuim en het losgemaakte vuil van de sneakers af te vegen. Als er nog resten van het schuim of vuil achterblijven, spoel de sneakers dan licht af met schoon water.

Stap 4: Herhalen en Drogen

Check je sneakers. Als er nog steeds vlekken of vuil aanwezig zijn, herhaal dan de bovenstaande stappen. Eenmaal tevreden, plaats je de sneakers op een goed geventileerde plek en laat je ze ten minste 24 uur drogen om het beste resultaat te garanderen. Vermijd het gebruik van direct zonlicht of directe warmtebronnen, aangezien deze het materiaal van de sneakers kunnen beschadigen of vervormen. Zorg ervoor dat de sneakers volledig droog zijn voordat je ze weer gaat dragen.

Tips voor het Beste Resultaat

  • Test de producten op een klein, onopvallend deel van de sneaker.
  • Wees extra voorzichtig bij het reinigen van gevoelige materialen zoals suède of nubuck.
  • Overmatig watergebruik kan sneakers beschadigen, wees dus matig.
Jason Markk Premium Cleaner

VEELGESTELDE VRAGEN

Ja! De producten zijn gemaakt met veiligheid als topprioriteit. De producten zijn ontworpen om op alle materialen te werken.

Jason Markk Premium Deep Cleaner is veilig te gebruiken op alle materialen, inclusief leer, suède, nubuck, canvas, vinyl, rubber, stof, enz.

Opmerking: wees extra voorzichtig wanneer je premium leer, suede, nubuck, katoengaas en andere delicate materialen schoonmaakt. We raden ten zeerste aan om de Premium schoenpoetsborstel te gebruiken van Jason Markk. De zachtere varkensharen zijn beter geschikt voor gebruik op delicate oppervlakken.

Ja, bij juist gebruik zijn alle Jason Markk product veilig en zeer effectief op suède en/of nubuck.

Opmerking: Vanwege de structuur van suede, de open poriën en de verschillende kwaliteiten kan het enigszins onvoorspelbaar zijn. We raden aan om eerst op een onopvallende plek te testen. We raden af om geverfd suede schoon te maken, omdat geverfd suede waarschijnlijk gaat bloeden door elk contact met water. Individuele resultaten kunnen variëren, gebruik op eigen risico.

Nee, onze oplossing bevat helemaal geen kleurstoffen.

Absoluut niet. Jason Markk Premium Deep Cleaner gebruiken zal daadwerkelijk vergeling verminderen die al op sneakers is opgetreden.

Tussenzolen gemaakt van synthetisch rubber en/of plastic laten in feite weekmaker en versmelting uitlekken, die na verloop van tijd reageren met de natuurlijke alkalische stoffen in de bodem en de zool geel maken. UV-stralen kunnen dit proces versnellen.

Dit product is gemaakt van natuurlijke zepen afgeleid van kokos- en jojoba-olie.

Hardnekkig vuil zoals olie, vet, vuil, grasvlekken etc. wordt door het emulgeringsproces eenvoudig verwijderd. Natuurlijke olie als bouwsteen van dit product zorgt voor een verzorgende eigenschap na elke reiniging.

We raden aan om Jason Markk Premium Shoe Cleaner voor dagelijks onderhoud.

Het Jason Markk assortiment